Dobrodošli u hotel Matović - Logos

Hotel Matović Logos se nalazi u mestu Katići – Opština Ivanjca. Katići su minijaturna varošica koja se nalazi u centru mesne zajednice Brezova u Starom Vlahu.

Iznad Katića uzdiže se Mučanj, planina sa čijih visova od preko 1500 metara visine puca veličanstven pogled na sve strane. Na njegovom vrhu nalazi se Savina voda koja je izuzetno posećena tokom cele godine jer je u narodnom verovanju i predanju poznata kao vrlo lekovita. U podnožju Mučnja, na izvorištima reke Grabovice, nalazi se crkva Sv. Nikole, poznata kao Bela crkva, zadužbina despota Stefana Lazarevića, značajan arhitektonski spomenik čije freske prekrivaju sve unutrašnje zidne površine i značajne su kulturno-istorijske i umetničke vrednosti.

U samom mestu je izvorište Malog Rzava, a u blizini izvorišta reke Grabovice i Velikog Rzava. Reke su bogate potočnom pastrmkom, bistre i čiste, a njihovi tokovi i kanjoni odvešće vas u svet bajke. Cela okolina pokrivena je šumom, i pravi su rezervat raznovrsne divljači, pa je lovstvo dobro razvijeno i organizovano. U blizini se nalazi i prihvatilište za srneću divljač na ograđenoj površini od desetak hektara.

Posebna atrakcija je način obilaska okoline i planinskih visova u organizaciji PO. To je specijalni „vozić“ – atraktivno kabriolet vozilo sa 12 mesta koje je uvek na raspolaganju gostima, a razgledanje okoline prilikom putovanja ničim nije ograničeno pa ćete imati potpun i jedinstven doživljaj prirode i njenih lepota. Sve ovo, kao i čuvena predusretljivost ljudi Starog Vlaha, mesto čine privlačnim. Idilična slika ovog mesta svakog neodoljivo tera da opet dođe i uživa u spokoju i lepoti očuvane i zdrave sredine. Udaljeno je od Ivanjice 22 km, a 14 km od izletišta Prilički kiseljak (izvor prirodne mineralne vode).

Do njega vode dva magistralna puta, jedan preko Arilja, a drugi iz pravca Guče. Preko Nove Varoši povezan je sa Crnom Gorom i Jadranom.

Mali osvrt na

Hotel

Matovć Logos

Naša filozofija je bila da ostanemo verni duhu novoj eri gostoprimstva i pružanju kvalitetnih usluga.Hotel MATOVIĆ LOGOS okružen je četinarima u oazi mira, potpuno je renoviran i raspolaže sa 70 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima.

Gostima je na raspolaganju restoran sa salom od 60 mesta, kamin sala od 180 mesta, otvoreni bazen, mini spa centar sa dve saune, jakuzi za četiri osobe, soba za masažu, sala za stoni tenis, diskoteka i igraonica za decu. U sklopu hotela je pošta sa javnom govornicom. Sobe i apartmani su opremljeni sa novim nameštajem i telefonima, a kupatila sa hidromasažnim kabinama.

U neposrednoj blizini hotela nalaze se sportski tereni…


Voda u hotelu je izvorska, a izvorište je na 1300 m nadmorske visine. Iznad izvorišta nema ni jednog traga savremene civilizacije.

U blizini izdvajamo dva izvorišta:
* Prilički kiseljak – izuzetan za regulisanje: varenja, čira na dvanaestopalačnom crevu i želucu, kamen u žuči, upalnih procesa očiju.

Hotel je smešten na prelepoj visoravni udeljenoj od svake savremene civilizacije koja bi mogla da ugrozi mir svakog posetioca. Sam okoliš hotela utiče na raspoloženje, fizički i psihički odmor i vraća izgubljenu snagu izazvanu urbanim krajevima, brzom životu i poslovnim stresovima.

Sve dodatne informacije?

Pozovite nas. Pogledajte na sajtu raspoložive termine, pošaljite nam emal ili nas pozovite na :+381 32 873 306

KONTAKTIRAJTE NAS